Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Explozie puternică în centrul orașului Donețk - VIDEO

© Sputnik / Сергей Батурин / Accesați arhiva multimediaDonețk
Donețk - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Abonare
O explozie a avut loc în centrul orașului Donețk, în preajma sediului autoproclamatei republici din Estul Ucrainei.
BUCUREȘTI, 18 feb - Sputnik. Un automobil a explodat în centrul orașului Donețk, capitala autoproclamatei republici populare Donețk, transmite reporterul RIA Novosti.
Deflagrația a avut loc la câteva zeci de metri de sediul guvernului RPD. Acum la locul exploziei se observă flăcări, clădirile din preajmă nu au fost afectate. Deocamdată nu există informații despre eventuale victime.
Miliția populară a RPD a confirmat informațiile despre incident: a explodat un automobil la parcarea din preajma sediului executivului.
Reamintim că liderii celor două autoproclamate republici din estul Ucrainei - RPD și RPL au anunțat evacuarea populației pe teritoriul Federației Ruse, datorită temerilor că în viitorul apropiat ar urma să fie declanșată o ofensivă a forțelor armate ale Ucrainei.
Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitri Kuleba, a negat că autoritățile de la Kiev ar intenționa să desfășoare o campanie militară împotriva celor două entități, subliniind că pledează exclusiv pentru căi diplomatice de soluționare a conflictului.
Talibani - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Editoriale
“Un comportament de tâlhari”: De ce SUA au furat banii afganilor
Fluxul de știri
0