Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Primarul Capitalei s-a întâlnit cu Ambasadorul Rusiei în Moldova: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Ion CebanPrimarul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov
Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2022
Abonare
Ce au discutat primarul municipiului Chișinău și ambasadorul Rusiei în Moldova.
CHIȘINĂU, 9 feb – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Anunțul a fost făcut de edilul-șef pe pagina sa de Facebook.
Potrivit lui Ceban, la întrevedere au fost discutate subiecte și proiecte pentru Chișinău, care sunt realizate în comun cu Rusia.
"În prezent, Chișinăul are o colaborare frumoasă în diverse domenii cu mai multe regiuni din Federația Rusă, dar și Acorduri semnate între Primăria Chișinău, Preturile Capitalei cu orașe și municipii din Rusia", a scris Ceban.
Oficialii au mai discutat și unele proiecte noi care se referă la promovarea culturii, schimbul de experiențe în domeniul educației, sănătate și economie.
În cadrul discuțiilor, Ceban le-a mulțumit specialiștii din Federația Rusă pentru suportul acordat la elaborarea mai multor documente de strategii, prioritare pentru municipiul Chișinău.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2022
Moldova și Rusia
Juravliov: De ce Sandu și Gavrilița nu se grăbesc să viziteze Moscova
Fluxul de știri
0