Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un copil de doar trei ani a fost găsit de polițiști în zona de frontieră: Ce s-a întâmplat

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2022
Abonare
Un copil de doar trei ani a fost găsit în apropiere de zona de frontieră. Acesta s-a rătăcit, dar a fost preluat de polițiști și a fost dus la părinți. Cum s-a întâmplat incidentul.
CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Polițiștii de frontieră au găsit un copil de trei ani care era speriat și dezorientat în apropiere de zona de frontieră. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12:00.
„Aflată în misiune de serviciu, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi a identificat un copilaș pe direcția localităților Corpaci - Sadoveni. Copilul era sumar îmbrăcat și dezorientat”, a precizat Poliția de Frontieră.
Oamenii legii s-au apropiat de el și au încercat să afle cine este și unde locuiește, dar copilul nu a putut răspunde la întrebări. Totuși, micuțul a fost recunoscut de către unul dintre polițiștii de frontieră, care este din aceiași localitate cu familia minorului.
Astfel, polițiștii au luat copilul și l-au dus acasă. Bunelul micuțului a povestit că părinții l-au lăsat la niște cunoscuți, atât timp cât ei vor merge să strângă niște vreascuri din pădure. Copilul probabil s-ar fi luat după părinți și ulterior s-a rătăcit.
„Cele declarate au fost confirmate după ce polițiștii de frontieră au depistat părinții în pădure. S-a cerut din partea acestora responsabilitate și să se asigure data viitoare că minorul nu va rămâne fără supravegherea maturilor, altfel riscul este să fie lipsiți de drepturile părintești”, a mai adăugat Poliția de Frontieră.
Oamenii legii au anunțat și administrația publică locală despre acest caz. Aceasta a precizat că minorul face parte dintr-o familie social-vulnerabilă.
Topor - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2022
Accidente
Beat, drogat și cu un topor în mână: Ce a vrut să facă un bărbat din Giurgiulești
Fluxul de știri
0