Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Beat, drogat și cu un topor în mână: Ce a vrut să facă un bărbat din Giurgiulești

CC0 / Pixabay / markusspiske / Topor
Topor - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2022
Abonare
A luat un topor și a început să distrugă tot ce vedea în cale. Un bărbat agresiv a fost reținut de polițiștii de frontieră. Ce a vrut să facă acesta.
CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. În după-amiaza de 7 ianuarie, un bărbat a fost reținut în timp ce amenința două persoane dintr-un local, având la el un topor. Asta după ce anterior, acesta a distrus tot ce avea în cale cu acel topor. Potrivit Poliției de Frontieră, bărbatul a fost reținut într-un local din apropierea punctului de trecere a frontierei Giurgiulești - Galați.
„Polițistul de frontieră, aflat la barieră, a anunțat despre cele văzute și la fața locului s-a îndreptat operativ grupa de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești. Cetățeanul agresiv a fost imobilizat și reținut la sediul Sectorului, până la venirea reprezentanților de la Inspectoratul de Poliție Cahul”, a precizat Poliția de Frontieră.
Potrivit oamenilor legii, bărbatul era vizibil în stare de ebrietate și sub influența drogurilor. La audierea acestuia, bărbatul se comporta inadecvat și nu s-a putut stabili inițiat identitatea lui. Ulterior, s-a aflat că bărbatul are 39 de ani și este originar din Giurgiulești.
Conform procedurilor legale, persoana a fost preluată de către Inspectoratul de Poliție Cahul pentru cercetări și atragerea la răspundere pentru fapta sa.
Femeie lovită de un șofer beat la Edineț - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Societate
Femeie, spulberată de un șofer beat pe o stradă din Edineț
Fluxul de știri
0