Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Femeie, spulberată de un șofer beat pe o stradă din Edineț

© Photo : IP Edineț Femeie lovită de un șofer beat la Edineț
Femeie lovită de un șofer beat la Edineț - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Abonare
Un bărbat de 41 de ani din Edineț a lovit cu mașina o femeie care mergea pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul crimei.
CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. O femeie de 57 de ani din Edineț a ajuns la spital după ce a fost spulberată de o mașină condusă de un șofer beat. Accidentul a avut loc seara trecut pe șoseaua Bucovinei din orașul Edineț. Ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Edineț Svetlana Talpă a declarat pentru Sputnik Moldova că la volanul mașini era un bărbat de 41 de ani, care ar fi intrat într-o curbă și a derapat pe șosea. În momentul respectiv, pe marginea drumului mergea femeia de 57 de ani.
© Photo : IP Edineț Femeie lovită de un șofer beat la Edineț
Femeie lovită de un șofer beat la Edineț - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Femeie lovită de un șofer beat la Edineț
Șoferul a plecat de la locul accidentului. Femeia lovită s-a ales cu mai multe traumatisme și a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportată la Spitalul Raional Edineț. În scurt timp angajații Inspectoratului de Poliție Edineț au găsit șoferul și automobilul implicat în accidentul rutier. Fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit că șoferul consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc accidentul.
Fluxul de știri
0