Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a reacționat: Oficial nu am primit niciun fel de citație

© Photo : Miroslav RotariВыборы в парламент Молдовы 2021
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Abonare
Igor Dodon a reacționat la informația cu privirea la citarea sa de către Procuratura Generală.
CHIȘINĂU, 21 dec - Sputnik. Igor Dodon nu ar fi primit oficial nicio citație la Procuratură. Despre aceasta a anunțat fostul președinte al Republicii Moldova după ce Procuratura Generală a confirmat în această dimineață informația privind audierea lui Igor Dodon într-o cauză penală.

„Jurnaliștii se interesează dacă e adevărat că am fost citat la Procuratură. Vă anunț că oficial nu am primit niciun fel de citație. Iar dacă voi primi, la sigur mă voi prezenta”, scrie Dodon pe canalul său de Telegram.

Totodată, președintele de onoare al PSRM precizează că subiectul Energocom ar fi fost examinat demult și că nu ar conține nimic dubios în privința sa.
„Subiectul Energocom, despre care se vorbește, are deja vreo 13 ani vechime - din anii 2008-2009, a fost demult analizat din toate unghiurile și consumat, acest subiect nu conține absolut nimic dubios și incriminator în privința mea personal. S-a încercat și pe timpul statului capturat de Plahotniuc, pe timpul AIE1 și AIE2 sa fie plămădit ceva din acest caz. E un subiect la fel de steril ca acuzația că aș fi ocupat nelegal funcția de Președinte al Federației de Șah, concomitent cu cea de șef de stat. Toate însă au fost puse la locul lor, totul a fost conform legii”, a mai scris Dodon.
Politicianul este sigur că aceasta este o încercare a guvernării de a distrage atenția de la problemele societății cum ar fi tarife, prețurile mari, alegeri la Bălți și căderea PAS-ului în sondaje.
Марш сторонников Блока коммунистов и социалистов - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Politică
Ex-președintele Dodon, citat la Procuratură - care este motivul
Igor Dodon a mai spus că imediat ce revine în Republica Moldova va oferi mai multe comentarii.

„Încercarea de a mă intimida nu va avea sorți de izbândă. Suntem și vom fi întotdeauna gata să ripostăm uzurpatorilor și incompetenților …, chiar dacă și-au schimbat pielea, dar năravul e același”, a mai scris fostul președinte.

Amintim, Procuratura Generală a anunțat că Igor Dodon este citat la PG pe data de 27 decembrie 2021 pentru a fi audiat în cadrul cauzei penale SA „Energocom” privind procurarea energiei electrice în perioada 2008 - 2009”.
Марш сторонников Блока коммунистов и социалистов - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2021
Politică
Apel către forțele de stânga și popor: Dodon vrea o mișcare națională
Fluxul de știri
0