Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Astrele prezic sfârșitul pandemiei de COVID-19 în 2022

Astrele prezic sfârșitul pandemiei de Covid-19 în 2022
Abonare
În 2022 am putea scăpa de pandemie, cel puțin asta susțin astrologii, care menționează că după echinocțiul de vară din 22 iunie, pandemia de COVID-19 va cunoaște un regres.
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Suzana Popescu a vorbit despre efectele pandemiei COVID-19. Potrivit ei, pe lângă problemele asupra sănătății, pandemia va genera și o criza financiară în 2022.

"Anul viitor toții nativii zodiilor vor fi afectați financiar, de aceea nu ne putem aștepta la îmbogățiri peste noapte. Populația va fi nevoită să trăiască la limita supraviețuirii, astfel fiecare se va descurca cum poate" a relatat Suzana Popescu.

Până în vara lui 2022, vom mai avea de luptat cu virusul COVID-19. Însă, după echinocțiul de vară din 22 iunie, situația se va stabiliza, iar pandemia va merge în regres, susține astrologul.

"Trebuie să fim precauți și să așteptăm echinocțiul de vară. Până atunci urmează perioada cercetărilor și descoperirilor în acest domeniu. Ulterior lucrurile vor merge spre bine la capitolul sănătate, iar bolile care s-au acutizat în urma infectării cu COVID se vor ameliora", a subliniat interlocutoarea.

Suzana Popescu anunță că începând cu lunile aprilie-mai, familiile vor fi mult mai unite și vor începe activități comune, iar divorțurile vor fi în descreștere.
Fără doar și poate, anul Tigrului de Apă va fi presărat cu de toate. Depinde de fiecare în parte cum va profita de toate oportunitățile și lecțiile pe care le va oferi 2022.
Fluxul de știri
0