Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Poliția a dat iama în cluburile de noapte și zonele de agrement – video

© Sputnik / Валерий Левитин / Accesați arhiva multimediaClub de noapte
Club de noapte - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Abonare
Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat razii în mai multe cluburi de noapte, unități de alimentație publică și zone de agrement.
CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. Peste 40 de agenți economici au intrat în vizorul ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19. În cadrul unor acțiuni de investigare a activității, au fost inspectați 64 de agenți economici, fiind depistate încălcări la 41 dintre aceștia.
Carabinier  - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Coronavirus
Nu mai putem ieși din casă fără aceste acte: Decizia CNESP
Este vorba de verificări în rândul persoanelor care prestează servicii din domeniul alimentației publice și anume, cluburi de noapte, ringuri de dans, zone de agrement, vizate în prevederile hotărârilor Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică.
În urma acțiunilor de investigație s-a stabilit că aceștia plasează anunțuri de publicitate și invitații la diverse manifestații cultural-distractive, prin intermediul rețelelor de socializare, deși aceasta contravine prevederilor legale.
Medici în echipament de protecție - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Coronavirus
Decizia integrală a CNESP: Ce restricții noi au impus
În privința agenților economici au fost inițiate proceduri contravenționale și urmează anexarea probelor cu ulterioara tragere la răspundere a persoanelor vinovate. Poliția Republicii Moldova anunță că vor continua acțiunile de control în mai multe instituții, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției Covid-19.
Fluxul de știri
0