Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Nu mai putem ieși din casă fără aceste acte: Decizia CNESP

© Sputnik / Anatolii KiriakCarabinier
Carabinier  - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Abonare
Cetățenii care dețin acte de identitate sunt obligați să dețină asupra lor un document la ieșirea din casă.
CHIȘINĂU, 12 oct - Sputnik. Toți cetățenii Republicii Moldova, cu excepția minorilor, sunt obligați să dețină un act care confirmă identitatea în timpul aflării în spațiile publice.
Medici în echipament de protecție - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Coronavirus
Decizia integrală a CNESP: Ce restricții noi au impus
O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Naționale de Sănătate Publică din data de 8 octombrie și care a aintrat în vigoare deja începând de astăzi.
„Pe perioada stării de urgență în sănătate publică, se obligă toți titularii actelor de identitate, cu excepția minorilor, să dețină asupra lor un act de identitate, o copie a unui act de identitate sau o fotocopie a unui act de identitate în format digital în timpul aflării în toate spațiile publice, inclusiv în transportul public”, este precizat în decizia CNESP.
CNESP a decis ca angajații mai multor instituții vizate în anexa Hotărârii deciziei vor constata contravențiile, în limitele competențelor, în conformitate cu prevederile din Codul contravențional al Republicii Moldova, după care vor remite toate materialele pentru examinare poliției conform competenței teritoriale.
Fluxul de știri
0