Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Ultima oră: Benzina și motorina se scumpesc și mâine

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Încă o zi cu scumpiri la carburanți. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețuri plafon valabile pentru joi, 14 octombrie.
CHIȘINĂU, 13 oct - Sputnik. Prețul la carburanți se scumpește din nou. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețul plafon pentru mâine, 14 octombrie. Astfel, prețul pentru un litru de benzină 95 crește până la 21,32 de lei, cu șase bani mai mult față de astăzi. Pentru un litru de motorină vom achita cu nouă bani mai mult decât astă. Mai exact, prețul la motorină va ajunge la 18,30 lei.
Национальное агентство по регулированию в энергетике - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Politică
ANRE și Consiliului Concurenței ar putea fi comasate – detalii
Preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere.
Amintim, oeri a fost aprobată Metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere. Potrivit ANRE, Metodologia este un act care corespunde ultimilor modificări la Legea privind piața produselor petroliere.
Benzinărie - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Economie
Metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere a fost aprobată
Documentul reglementează modul de calculare de către Agenție a prețurilor maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, modalitatea de calculare de către Agenție a marjei comerciale specifice la comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, modul în care agenții economici stabilesc prețurile reieșind din prețurile maximale publicate de Agenție etc.
Fluxul de știri
0