Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția președintelui Parlamentului după ce Bașcanul Găgăuziei l-a dat în judecată

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Abonare
Igor Grosu nu a dorit să comenteze acuzațiile pe care i le-a adus Irina Vlah și susține că va merge în instanță.
CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție, după ce Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, l-a dat în judecată pentru „apărarea onoarei, demnității și reputației”. Grosul a declarat în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune că o să „discute în instanță”.

"O să mergem în instanță și o să discutăm în instanță. O să ne întâlnim cu avocații, cu persoana care m-a vizat pe mine și eu pe ea în instanță, fără ca să fac declarații tari aici s-au dincolo, să nu se interpreteze că cumva influențez pe cineva", a declarat Grosu.

Amintim că la sfârșitul lunii septembrie Irina Vlah l-a acționat în instanța de judecată pe Igor Grosu. Bașcanul Găgăuziei l-a acuzat pe Grosu de „defăimare” și a solicitat despăgubiri morale de 200 de mii de lei.
Prima ședința de judecată în dosarul Irinei Vlah și a lui Igor Grosu este programată pentru 24 noiembrie, ora 15:00, la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.
Башкан Гагаузии Ирина Влах провела заседание по теме вакцинации от COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Politică
Bașcanul Irina Vlah l-a acționat în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu
Presa scrie că bașcanul l-a acționat în judecată pe Igor Grosu invocând unele declarații făcute de către acesta în data de 6 iulie 2021, la o întâlnire cu alegătorii, în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate.
Fluxul de știri
0