Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bașcanul Irina Vlah l-a acționat în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu

© Photo : Пресс-служба Башкана Гагаузии Башкан Гагаузии Ирина Влах провела заседание по теме вакцинации от COVID-19
Башкан Гагаузии Ирина Влах провела заседание по теме вакцинации от COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Bașcanu Găgăuziei l-a acționat în instanța de judecată pe președintele Parlamentului. Acesta este acuzat de „defăimare”.
CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Irina Vlah l-a acționat în instanța de judecată pe Igor Grosu, pentru „apărarea onoarei, demnității și reputației”. Bașcanul Găgăuziei îl acuză pe Grosu de „defăimare” și solicită despăgubiri morale de 200 de mii de lei.
Prima ședința de judecată în dosarul Irinei Vlah și a lui Igor Grosu este programată pentru 24 noiembrie, ora 15:00, la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.
© Screenshot / Judecatoria ChisinauBașcanul Găgăuziei Irina Vlah îl dă în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu
Bașcanul Găgăuziei Irina Vlah îl dă în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Bașcanul Găgăuziei Irina Vlah îl dă în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu
Presa scrie că bașcanul l-a acționat în judecată pe Igor Grosu invocând unele declarații făcute de către acesta în data de 6 iulie 2021, la o întâlnire cu alegătorii în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate. Deocamdată, președintele Parlamentului Igor Grasu nu a venit cu o reacție publică în acest sens.
Fluxul de știri
0