Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Stoianoglo a fost întâmpinat cu aplauze la ieșirea din Judecătorie

© Sputnik / Mihai CarausАлександр Стояногло
Александр Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo a fost întâmpinat cu aplauze de mai mulți cetățeni.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. Procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo a fost așteptat și întâmpinat cu aplauze la ieșirea din clădirea Judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocana. Mai mult, acesta le-a mulțumit tuturor și s-a oprit să discute cu presa.
Alexandr Stoaianoglu - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Politică
Ultima oră! Alexandr Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu
Alexandr Stoianoglo a declarat că este uimit de „incapacitatea” politicienilor de la Chișinău de a face politică.

„Cred că este o etapă pe care trebuie să o trecem. În orice caz noi trebuie să păstrăm independența instituțiilor statului. Procuratura Generală doar și-a făcut lucrul. Ceea ce se face astăzi nu este doar o încercare, este un atac asupra instituțiilor statului, iar asta cu siguranță va duce la uzurparea puterii în stat”, a declarat Stoianoglo.

Amintim, procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana. Acesta a fost reținut în seara zilei de 5 octombrie, chiar înainte de briefingul de presă anunțat de acesta.
Procurorul Victor Furtună - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Politică
Cum a comentat procurorul de caz plasarea lui Stoianoglo în arest la domiciliu
La solicitarea procurorului Victor Furtună, ofițerii mascați ai serviciilor speciale l-au scos pe Stoianoglo din clădirea Procuraturii Generale, apoi l-au plasat în izolatorul de detenție preventivă pentru 72 de ore. Arestarea procurorului general a provocat mai multe acțiuni de protest la Comrat și Chișinău.
Fluxul de știri
0