Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Chișinău a fost desemnat „Profesorul anului 2021”

© Photo : Facebook / Iv CebanМэр Ион Чебан наградил учителей
Мэр Ион Чебан наградил учителей - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Câștigătorii au fost distinși cu diplome și premii bănești de Primăria Chișinău.
CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Cei mai buni profesori, învățători și educatori ai anului 2021 din Capitală și suburbii eu fost premiați. În cadrul evenimentului festiv dedicat sărbătorii profesionale primarul Chișinăului, Ion Ceban, le-a mulțumit pentru devotament, vocație și dăruire.
„Misiunea dumneavoastră atât de importantă pentru comunitate este acum mai mult ca niciodată resimțită ca fiind una de o importanță majoră”, a declarat Ceban în cadrul evenimentului de premieri.
În cadrul festivității au fost premiate cadrele didactice, participante la Concursul municipal „Pedagogul anului, ediția 2021”, la categoriile „Profesorul Anului”, „Învățătorul Anului” și „Educatorul Anului”. Premianților li s-au decernat trofee, diplome și premii bănești din partea Primăriei Chișinău. Pentru anul viitor, municipalitatea intenționează să dubleze valoarea pemiilor pentru profesori.
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Coronavirus
Ceban, îngrijorat de situația epidemică: Vom activa secții noi de COVID-19
„În virtutea atribuțiilor ce ne revin, autoritățile publice municipale din Chișinău, vă garantează susținerea și demersul mereu în suportul cadrelor didactice și a tuturor lucrătorilor din educație, în favoarea binelui comun”, a mai menționat primarul Chișinăului.
первый звонок - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Societate
Ce mesaje le-a transmis profesorilor conducerea de vârf a țării
Cei prezenți la eveniment au putut vizualiza lucrările copiilor în cadrul expoziției de artă care a fost organizată de Centrele extrașcolare din municipiu. Concertul a fost susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale și Capela Corală Academică „Doina”.
Fluxul de știri
0