Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce mesaje le-a transmis profesorilor conducerea de vârf a țării

© Sputnik / Мирослав Ротарьпервый звонок
первый звонок - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
În fiecare an, la 5 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Educaţiei și a Profesorilor.
CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Astăzi este marcată Ziua Mondială a Educaţiei și a Profesorilor. Cu această ocazie, conducerea de vârf a țării le-a transmis mesaje de felicitare.
Președintele țării, Maia Sandu, și-a exprimat respectul pentru dedicația și profesionalismul cu care muncesc profesorii în fiecare zi.
"Îmi exprim respectul pentru dedicația și profesionalismul Dumneavoastră, pentru optimismul și creativitatea cu care munciți în fiecare zi. Știu că, de multe ori, vă asumați grija nu doar pentru procesul de predare, ci și pentru viața și sănătatea copiilor. Munca Dumneavoastră este o investiție importantă în viitorul fiecărui copil și în viitorul țării noastre. Cred cu tărie în puterea educației, care ne definește ca oameni, și cred în puterea dumneavoastră creatoare. La mulți ani, dragi profesori!", se scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.
Și președintele Parlamentului, Igor Grosu a venit cu un mesaj de felicitare pentru toate cadrele didactice prin care le-a mulțumit pentru efortul și răbdarea lor.
"Cu ocazia Zilei Profesorului, mulțumesc tuturor profesorilor pentru dedicație și pentru că vă faceți meseria onest și cu multă dăruire. Sunt foarte aproape de voi din toate punctele de vedere. (...) În această pandemie, am văzut cât de complicat este învățatul de la distanță. Pentru aceasta, vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru eforturile și răbdarea cu care am trecut și trecem împreună", a scris Igor Grosu.
Fluxul de știri
0