Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ciurea: UE face un joc jalnic în Republica Moldova

© Sputnik / Rodion ProcaCorneliu Ciurea
Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Abonare
De ce Ambasada UE la Chișinău a luat apă în gură și nu răspunde la acuzațiile lui Stoianoglo în adresa lui Peter Michalko. Explicația lui Corneliu Ciurea.
CHIȘINĂU, 4 oct – Sputnik. Uniunea Europeană prestează un joc jalnic în țara noastră, iar unii europeni de aici sunt preocupați de confortul politicienilor din partidul de guvernare, decât de lucruri importante pentru țară.
Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Editoriale
Dovedit: Uniunea Europeană își bagă coada în justiția moldovenească
De această părere este comentatorul politic Corneliu Ciurea și a fost exprimată în studioul Sputnik Moldova.
„Unii europeni, care fac mismasuri prin Republica Moldova, s-au obișnuit să nu reacționeze la informații importante și sunt preocupați de cu totul alte lucruri, cum să instaleze cât mai confortabil Guvernul și politicienii din PAS prin mijloace legale și chiar ilegale. Suntem siliți să constatăm că Uniunea Europeană prestează un joc jalnic, mehistofelic în Republica Moldova”, a precizat Corneliu Ciurea.
Analistul mai spune că societatea civilă de la noi și societatea în general ar trebui să reacționeze la acest caz scandalos. Amintim, în cadrul unui briefing de presă, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că fostul șef al Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko a fost foarte interesat de dosarul privind „finanțarea ilegală a PSRM”. El a precizat că Michalko s-a interesat personal și la procurorul general, dar și în discuțiile private, la telefon, cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.
Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Politică
Stoianoglo acuză guvernarea de discreditare: Sunt dezvăluite nume concrete
Fluxul de știri
0