Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Restricțiile COVID-19: Pedepse penale pentru nerespectare

© Inquam Photos / Virgil SimonescuCertificat digital COVID în România
Certificat digital COVID în România - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
Poliția Republicii Moldova informează că va intensifica acțiunile de verificare a respectării măsurilor de sănătate publică.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Din această seară, începând cu ora 20:00, polițiștii subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției vor intensifica activitățile de verificare a respectării măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19. Același lucru se va întâmpla și în zilele de weekend.
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Coronavirus
Acces interzis în restaurantele din Capitală: Iată pentru cine
Decizia a fost luată în contextul punerii în aplicare, începând cu ziua de astăzi a restricțiilor prevăzute în anexa hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică din 22 septembrie 2021.
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Acces interzis în restaurante pentru cei nevaccinați: Vor putea mânca doar afară
Poliția anunță că în cazul nerespectării măsurilor obligatorii de sănătate publică expuse în respectiva hotărâre, vor fi aplicate măsuri de răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor fizice și juridice. În context, Poliția recomandă și îndeamnă cetățenii să respecte prevederile legale.
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Coronavirus
Se vor închide sau nu restaurantele în localitățile sub cod roșu? Ce spune Ala Nemerenco
Amintim, accesul în cafenele, restaurante, hoteluri, dar și bazine, săli de sport este permis doar în baza certificatului de vaccinare COVID-19. Regula intră în vigoare de astăzi, 1 octombrie, urmare a decizie Comisiei Naționale de Sănătate Publică. Această regulă se impune doar în localitățile care se află sub alertă roșie.
Fluxul de știri
0