Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Acces interzis în restaurantele din Capitală: Iată pentru cine

© Sputnik / Mihai CarausRestaurant
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
Noi restricții în contextul pandemiei COVID-19 intră în vigoare de astăzi.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Accesul în cafenele, restaurante, hoteluri, dar și bazine, săli de sport este permis doar în baza certificatului de vaccinare COVID-19. Regula intră în vigoare de astăzi, 1 octombrie, urmare a decizie Comisiei Naționale de Sănătate Publică. Această regulă se impune doar în localitățile care se află sub alertă roșie.
Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Coronavirus
E posibil lockdown total în Moldova - Iată când va fi luată decizia
„Unitățile de alimentație publică își vor organiza activitatea la capacitate maximă în spațiile exterioare, iar în cele interioare cu utilizarea a cel mult 50 la sută din numărul locurilor existente, cu obligația ca toți clienții să prezinte la intrarea în unitate certificatul COVID-19 ... personalului desemnat de către administrator în acest sens”, se menționează în hotărârea adoptată pe 22 septembrie de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică.
Poliția de Frontieră  - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Coronavirus
Noua LISTĂ a țărilor afectate de COVID, vești proaste pentru România și Moldova
Cu alte cuvinte, cei care nu sunt vaccinați, nu au un test negativ la COVID sau un certificat care să ateste prezența anticorpilor nu vor putea intra în localuri, ci vor putea fi deserviți doar la terase. Organizarea evenimentelor private va fi permisă cu participarea a cel mult o sută de persoane în spații închise și 150 de persoane în spații exterioare. Zonele de agrement și parcurile de distracție își sistează activitatea. Se sistează activitatea cluburilor de noapte și a ringurilor de dans, dar și evenimentele în aer liber, precum spectacole, concerte, festivaluri.
Noile specii de animale de la Grădina Zoologică - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Societate
Decis: Cum va funcționa Grădina Zoologică din Capitală
La fel, de astăzi, în localitățile sub Cod Roșu de COVID-19, instituțiile de învățământ profesional tehnic și superior vor activa în regim online.
Fluxul de știri
0