Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul Moldovei a refuzat să discute prelungirea contractului cu Gazprom - detalii

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы

Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Inițiativa audierii ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale pe subiectului încheierii noului contract cu Gazprom nu a fost susținut de majoritatea deputaților.
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Deputații PAS din Parlamentul Republicii Moldova au respins includerea pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a audierii în plen a ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe subiectul încheierii noului contract cu Gazprom.
Компрессорная установка Креховского месторождения природного газа - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Economie
Chișinăul, în discuții cu Gazprom: La ce preț să ne așteptăm
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au propus ca Andrei Spînu să vină în fața Parlamentului, întrucât astăzi expiră data de acțiune a vechiului acord, prin care sunt livrate gazele țării noastre.
Gaz - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Societate
Gavrilița: Continuăm negocieri pentru contractul vechi cu Gazprom
Precizăm, în cadrul unei emisiuni la postul național de radio, prim-ministrul a precizat că Republica Moldova duce discuții privind noul contract cu Gazprom, doar că trebuie să se respecte o anumită procedură. În context, Gavrilița a precizat că discuțiile se duc între MoldovaGaz și Gazprom.
Fluxul de știri
0