Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Moldovenii cu cetățenie română: Cum vor intra în UK din 1octombrie

© REUTERS / DADO RUVICMarea Britanie
Marea Britanie - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Regulile de intrare în Regatul Unit al Marii Britanii se schimbă chiar din prima zi a lunii octombrie. Iată pentru cine.
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Începând de mâine, 1 octombrie, moldovenii cu cetățenie română vor putea intra în Marea Britanie doar cu pașaportul valabil, și nu cu buletinul de identitate cum se permitea până acum.
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 05.09.2021
Coronavirus
UK: Consilierii oficiali din Sănătate nu recomandă vaccinul la copiii sănătoși de 12 ani
Astfel, începând cu această dată, cetățenii care dețin cetățenia română nerezidenți nu mai pot intra în Regatul Unital Marii Britanii și Irlandei de Nord în baza cărții de identitate.Cartea de identitate va putea fi folosită doar de către persoanele care dețin statutul de rezident în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
Maďarský premiér Viktor Orbán - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Internațional
Nou scandal mondial: Ungaria acuzată răspunde fulminant, indicând spre SUA și UK
Conform informațiilor comunicate de autoritățile britanice, cetățenilor europeni (inclusiv cetățenilor români) nerezidenți în Regatul Unit care nu vor respecta noile reguli li se va interzice accesul pe teritoriul britanic.
Fluxul de știri
0