Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sheriff-ul continuă să scrie istorie: noul meci împotriva lui Real Madrid

© Sputnik / Mihai CarausМатч "Шериф" — "Шахтер" в Тирасполе
Матч Шериф — Шахтер в Тирасполе - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Următoarea probă pe care o vor susține jucătorii clubului de fotbal din Tiraspol Sheriff se va desfășura în Spania.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Sheriff Tiraspol își continuă evoluția în faza grupelor din UEFA Champions League.
Următorul meci al echipei va avea loc împotriva unuia dintre cele mai titrate cluburi din lume, Real Madrid. Jocul va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid.
În Spania, discipolii lui Iuri Vernidub vor încerca să înscrie puncte suplimentare. Jucătorii au ajuns luni, cu o zi înainte de meci, la Madrid.
Debutul lui „Sheriff” în faza grupelor a avut loc pe 15 septembrie, pe arena de acasă din Tiraspol. Atunci galben-negrii au câștigat prima victorie istorică în această etapă a turneului principal al cluburilor din Lumea Veche. Jocul împotriva „Șahtarului” ucrainean s-a încheiat cu un scor de 2:0.
După finalul primei runde, golul mijlocașului de la Tiraspol, Adam Traore, împotriva lui Șahtior a fost recunoscut de UEFA ca fiind cel mai bun gol al săptămânii.
Îmbunătățirea poziției în clasamentul UEFA
Datorită performanței reușite a lui „Sheriff” în runda de calificare a Ligii Campionilor și victoriei clubului asupra „Șahtarului” din Donețk, Moldova a ocupat locul șase în clasamentul clubului de coeficienți pentru asociațiile de fotbal din sezonul 2021/2022. Și deocamdată ocupă în clasament locul dintre Olanda și Portugalia. În acest clasament, Moldova a lăsat până acum în urmă țări de fotbal precum Spania, Germania, Italia și Anglia.
Хуан Феррандо - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Sport
Fostul antrenor al Sheriff, Juan Ferrando: Voi ține pumnii pentru galben-negrii
Fluxul de știri
0