Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Fostul antrenor al Sheriff, Juan Ferrando: Voi ține pumnii pentru galben-negrii

© Photo : ФК "Шериф"Хуан Феррандо
Хуан Феррандо - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Abonare
Echipa Sheriff Tiraspol ar putea să-i învingă pe cei din Real Madrid. De această părere este fostul antrenor al Sheriff Juan Ferrando, care a pus bazele echipei în 2013.
CHIȘINĂU, 27 sept - Sputnik. A doua rundă a etapei grupelor UEFA Champions League va avea loc pe 28 septembrie. Sheriff va juca împotriva Real Madrid pentru prima dată pe stadionul Santiago Bernabeu. În context, Juan Ferrando, mentorul clubului indian Super League Goa, care a condus Sheriff în 2013 a menționat că este destul de real ca echipa galben-negrilor să învingă.
„Acesta este fotbalul. Totul este posibil. Când am aflat că Sheriff a ajuns în grupa Ligii Campionilor, am primit vestea foarte bine. Am vorbit cu colegii mei. Sunt foarte bucuros pentru că știu cât de important a fost acest lucru pentru echipa de la Tiraspol și pentru tot fotbalul moldovenesc”, spune Ferrando.
Antrenorul spaniol a remarcat creșterea remarcabilă a campioanei Moldovei. Lupta împotriva Real Madrid va fi prima împotriva clubului spaniol și a 59-a din istoria Cupei Europene a Sheriff-ului. Juan Ferrando consideră că experiența și cursa neînvinsă din Liga Campionilor sunt cele mai importante detalii pentru rezidenții din Tiraspol. Catalanul a împărtășit și ce tactici ar alege el însuși pentru joc.
„Aceasta este Liga Campionilor! Concentrarea pentru toate cele 90 de minute este cel mai important lucru în astfel de meciuri. Concentrarea la fiecare minut, fiecare secundă este cea mai bună tactică. Desigur că va fi o joacă deloc ușoară, deoarece echipa Real Madrid este una bună. Totuși, Sheriff va avea 3-4 șanse și sperăm că le va folosi”, susține Juan Ferrando.
Un alt factor important pe care l-a remarcat antrenorul din Barcelona este religia și faptul că pentru spanioli fotbalul este ca o religie.
"În Spania, fotbalul este ca o religie. Iubim fotbalul. Pentru noi, fiecare joc este o oportunitate excelentă de a visa cu echipele noastre. Fiecare antrenament este singura oportunitate de îmbunătățire. Știm că succesul unui joc depinde de succesul antrenamentului. Prin urmare, toate echipele sunt foarte competitive”, a precizat Juan Ferrando.
În context, ex-antrenorul Sheriff a declarat că va ține pumnii pentru fosta sa echipă.
Матч сборных Молдовы и Австрии на стадионе Зимбру 01.09.2021 - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Sport
Legende ale fotbalului au venit la Chișinău: Care este scopul vizitei
Sheriff Tiraspol a devenit primul club al Campionatului Moldovei care a ajuns în faza grupelor din Liga Campionilor. În rima rundă, echipa de la Tiraspol a depășit senzațional Shakhtar Donețk cu un scor de 2:0 și a preluat conducerea în grupa D, întrecându-i pe cei din Real și Inter.
Meciul din etapa a doua din faza grupelor din Liga Campionilor, galben-negrii îl vor juca pe 28 septembrie la Madrid. Meciul „Real” - „Sheriff” va începe la ora 22:00.
Fluxul de știri
0