Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Republicii Slovenia vine la Chișinău: Va fi întâmpinat cu onoruri militare

© AP Photo / Darko VojinovicBorut Pahor
Borut Pahor - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Republica Moldova va fi vizitată de către președintele Republicii Slovenia.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Președintele Republicii Slovenia, Borut Pahor, vine într-o vizită de lucru la Chișinău. Oficialul va vizita țara noastră în zilele de 1-2 octombrie, la invitația șefului statului, Maia Sandu.
Vineri dimineață, Borut Pahor va fi întâmpinat cu onoruri militare la Președinția Republicii Moldova, după care va avea întrevederi cu Maia Sandu, dar și cu membrii delegațiilor.
Frank-Walter Steinmeier - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Politică
Președintele Germaniei vine la Chișinău: Cu cine se va întâlni
Totodată, pe parcursul zilei, șeful statului sloven se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavrilița și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, precum și cu un grup de elevi din Chișinău.
Potrivit unui comunicat emis de Președinție, cei doi șefi de stat vor sădi câte un copac la Grădina Botanică din Capitală.
Agenda de lucru a celei de-a doua zile a vizitei președintelui Republicii Slovenia, Borut Pahor, în Moldova, deocamdată, nu a fost făcută publică.
Fluxul de știri
0