Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Germaniei vine la Chișinău: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaFrank-Walter Steinmeier
Frank-Walter Steinmeier - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Republica Moldova va fi vizitată de către președintele Germaniei.
CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier va întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova. Șeful statului german este așteptat la Chișinău în perioada 29-30 septembrie.
Potrivit unui comunicat plasat pe pagina oficială a președintelui Germaniei, la Chișinău, Frank-Walter Steinmeier va fi întâmpinat cu onoruri militare de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
Germania - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Internațional
Nevaccinaţii din Germania nu vor mai avea dreptul la compensaţii
Pe lângă întrevederile cu Maia Sandu, cu prim-ministrul şi cu reprezentanţii Parlamentului, preşedintele Germaniei va participa la deschiderea unei conferinţe de afaceri și se va întâlni cu beneficiarii Serviciului German de schimb Academic, precum și cu politicienii naționali.
De asemenea, Frank-Walter Steinmeier va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni și va planta un copac în Grădina Botanică din Chișinău.
”Vizita președintelui Germaniei reprezintă un semn de sprijin al cursului de reforme inițiat de președintele Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița”, se mai arată în comunicat.
Președintele federal va fi însoțit de o delegație de oameni de afaceri de nivel înalt.
Fluxul de știri
0