Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Atenție șoferi: Iată ce măsuri va întreprinde poliția în luna octombrie

© Sputnik / Mihai CarausМашина полиции
Машина полиции - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Poliția va efectua razii începând cu 1 octombrie pentru a depista șoferii care circulă neregulamentar.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că, începând cu data 1 octombrie, se va desfășura timp de o lună operațiunea „Tulburel'', care are drept scop depistarea și documentarea conducătorilor care se urcă în stare de ebrietate la volan.
Totodată, potrivit poliției, doar într-o singură oră de verificări, 59 de șoferi care circulau aseară pe șoseaua Muncești din Capitală s-au ales cu sancțiuni pentru diverse încălcări.
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Societate
Noi prețuri la carburanți: S-a scumpit motorina
Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, 29 dintre aceștia au depășit limita de viteză admisă.
Totodată, în cadrul aceleiași operațiuni, un șofer a fost prins beat la volan. Testul alcoolscopic a arătat un grad de alcoolemie de 0.26 mg/l de alcool în aerul expirat. Mașina acestuia a fost ridicată și dusă la parcarea specială.
Fluxul de știri
0