Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Nicio zi fără scumpiri: Motorina se scumpește și mâine

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile prețuri plafon la produsele petroliere pentru data de 21 septembrie.
CHIȘINĂU, 21 sept - Sputnik. Motorina se scumpește din nou, dar scade ușor prețul pentru benzină. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile prețuri plafon la produsele petroliere pentru data de 21 septembrie. Astfel, prețul pentru benzina 95 a ajuns la 20,92 lei, fiind mai mic cu trei bani decât cel afișat pe 18 septembrie. Prețul motorinei va crește cu trei bani și va constitui 16,82 lei pentru un litru.
Stație de alimentare, carburanți - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Economie
Noi modificări la procedura de stabilire a prețurilor la carburanți: Anunțul ANRE
De precizat, mâine, 21 septembrie 2021, directprul ANRE, Eugen Carpov, va susține o conferință de presă cu privire la stabilirea prețurilor la produsele petroliere și aplicarea legislației în vigoare.
Amintim, ANRE anunța încă pe 7 septembrie că ritmul ascendent al prețurilor stabilite este în continuare influențat de majorarea prețului mediu de tranzacționare a produselor petroliere principale la bursele petroliere internaționale, în special a benzinei, în contextul diminuării ofertei mondiale de carburanți cauzate de înlăturarea consecințelor uraganului Ida pe coasta de Est a Americii de Nord și întârzierile suportate la repunerea în funcțiune a producerii de carburanți în Golful Mexic (Reuters).
Газовая плита - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Economie
Va crește sau nu prețul la gaze naturale? Răspunsul fostului director ANRE
Mecanismul actual de formare a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard asigură reflectarea exactă în prețul final plătit la pompă a evoluțiilor pe piața internațională.
Fluxul de știri
0