Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Măsuri mai aspre în Armata Națională: Ce nu au voie să facă militarii

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaAcces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august
Acces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2021
Abonare
Ministrul Apărării a dispus astăzi sporirea măsurilor de reducere a răspândirii coronavirusului în rândul angajaților Armatei Naționale.
CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Accesul persoanelor străine în unitățile Armatei Naționale este restricționat. La fel, sunt interzise desfășurarea activităţilor în masă, a evenimentelor festive, precum și a altor activități cu prezența fizică a persoanelor. O decizie în acest sens a fost luată în baza hotărârii Comisiei Naționale Extraordinară pentru Sănătate Publică, aprobată la ședința din 9 septembrie.
Salon pentru copii - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Expert în sănătate: Nu exclud închiderea frontierelor de stat
În context, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a dispus sporirea măsurilor de reducere a riscurilor de răspândire a virusului SARS-CoV-2. La fel s-a dispus restricționarea concediilor pentru militarii în termen. De asemenea, o măsură obligatorie pentru militarii prin contract preconizați pentru studii peste hotare, deplasări de serviciu și misiuni internaționale va fi prezentarea certificatului de vaccinare anti-COVID-19 la plecare și efectuarea controlului medical la reîntoarcere.
sector covid - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Ultima oră: Stare de urgență în sănătate publică în toată țara
Anatolie Nosatîi a cerut respectarea strictă a măsurilor de siguranță, iar șefii subdiviziunilor și de instituții, dar și comandanților de unități, să desfășoare ședințe de informare repetată a efectivului în termen și prin contract cu privire la situația epidemiologică.
Премьер-министр и члены нового правительства Молдовы приняли присягу - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Liber în cluburile de noapte, dar cu anumite condiții: Anunțul Alei Nemerenco
Până în prezent 72% de militari în termen și prin contract din Armata Națională au fost imunizați cu doza I, iar 67 % din numărul total de efectiv au fost imunizați complet cu toate tipurile de vaccin prezente și aprobate.
Amintim că pe teritoriul Republicii Moldova a fost instituită stare de urgență în sănătate până pe 31 octombrie.
Fluxul de știri
0