Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Grosu s-a întâlnit cu noul șef al delegației UE: Ce au discutat

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы

Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2021
Abonare
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeiks.
CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Subiectele de pe agenda comună a Delegației Uniunii Europene în țara noastră și Parlamentului Republicii Moldova au fost abordate în cadrul întrevederii președintelui Legislativului de la Chișinău cu succesorul lui Peter Michalko. Igor Grosu a avut, astăzi, 10 septembrie, o întrevedere cu noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeiks.
Afganistan  - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Analize și opinii
Ce pericole comportă imigranții din Afganistan, pe care Grosu vrea să-i găzduiască
Grosu a precizat că Delegația UE are un rol deosebit de important în procesul de integrare europeană a țării.
„Parteneriatul strategic cu Uniunea Europeană va fi subiectul de maximă relevanță pe agenda Legislativului”, a declarat Președintele Parlamentului în cadrul întrevederii.
Într-un comunicat de presă al Parlamentului mai este menționat că noul Legislativ va accelera implementarea reformelor cruciale pentru cetățeni și pentru relațiile cu UE, inclusiv de ordin legislativ. Este vorba de edificarea statului de drept, reformele în domeniul justiției și combaterea corupției, transparentizarea actului de guvernare, etc.
Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Grosu anunță noi pedepse pentru cei ce nu respectă măsurile anti-COVID: Ce decide CNESP
Janis Mazeiks a arătat deschidere pentru continuarea interacțiunii Delegației UE cu Parlamentul țării noastre pe toate subiectele ale agendei comune.
Fluxul de știri
0