Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Expert: Actuala guvernare are anumite deficiențe – Va avea de pătimit

© Sputnik / Mihai CarausПравительство РМ
Правительство РМ - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2021
Abonare
Despre performanța actualei guvernări și deficiențele pe care le are a vorbit în emisie la Radio Sputnik Moldova analistul politic Anatol Țăranu.
CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Actualul Guvern are anumite deficiențe în ceea ce privește relaționarea cu publicul. De această părere este comentatorul politic Anatol Țăranu. În cadrul emisiunii „Contrapunct” de la Radio Sputnik Moldova, expertul a precizat că din cauza acestor deficiențe guvernanții vor avea de pătimit.
„Practica arată că, chiar dacă un Guvern nu are reușite foarte bune, dar are o relaționarea foarte bună în spațiul public, multe nereușite i se iartă”, a precizat Țăranu.
Ala Nemerenco - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Coronavirus
Nemerenco propune amenzi de 500 de mii de lei: Iată pentru ce încălcări - VIDEO
În context, expertul s-a referit și la de procesul de vaccinare a cadrelor didactice și intenția guvernării de a impune testarea din surse proprii pentru cei nevaccinați. Remarcabilă este în acest sens declarația premierului Natalia Gavrilița, care a spus la un post de televiziune că profesorii care refuză vaccinarea obligatorie ar trebui să-și caute altă ocupație.

„A fost o chestie dezastruoasă. Au fost nevoiți să dea înapoi, să-și ceară scuze. Acest lucru vorbește de faptul că strategia relaționării publice este una defectă. În cazul oricărei guvernări, oricât de performantă ar fi, din momentul activității sale începe erodarea imaginii. Eu cred că același lucru este valabil și pentru actuala guvernare și dacă nu există acea relaționare publică de care vorbeam, erodarea imaginii se va produce în mod galopant cu o sumedenie de consecințe”, a explicat comentatorul.

Anatol Țăranu a mai spus că încă este greu să spunem cât de performantă este actuala guvernare, ținând cont de termenul mic de când a fost învestită în funcție.
Centrul de Medicină Legală  - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Coronavirus
Ce crede Sandu despre obligarea profesorilor de a prezenta teste la COVID din cont propriu
„Intențiile sunt foarte bune, iar acum rămâne de văzut cum se va realiza implementarea acestora. Să vedem dacă vor fi capabili să implementeze promisiunile pe care le-au făcut în campania electorală”, a subliniat Anatol Țăranu.
Fluxul de știri
0