Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Perchezițiile de la Frontieră: Cinci persoane au fost reținute

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Percheziții simultane în birourile de serviciu ale mai multor angajați ai Poliției de Frontieră au loc la această oră.
CHIȘINĂU, 3 sept - Sputnik. Cinci persoane au fost reținute în cadrul perchezițiilor din această dimineață de la Poliția de Frontieră, informează Procuratura Generală. Procurorii anticorupție au reținut patru angajați ai Poliției de Frontieră și un transportator de pasageri şi colete. Percheziții simultane în birourile de serviciu ale mai multor angajați ai Poliției de Frontieră au loc și la această oră.
Vama Sculeni - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Percheziții la punctul de trecere a frontierei Sculeni: Doi polițiști au fost reținuți
Descinderile au loc în cadrul unui dosar inițiat pe faptul coruperii active, coruperii pasive și traficului de influență.

„În cadrul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații a fost documentată activitatea ilegală a mai multor angajați ai Poliției de Frontieră care din primăvara acestui an și până în prezent ar fi pretins și primit sume cuprinse între 50 şi 700 de euro de la mai mulți transportatori ilegali de pasageri și colete”, este precizat în comunicatul de presă al Procuraturii Generale.

Polițiștii de frontieră ar fi favorizat trecerea autovehiculelor care transportau pasageri şi colete, fără a dispune verificările impuse de lege și fără a-i plasa în autoizolare la intrarea în Republica Moldova.
test coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Coronavirus
Focar de coronavirus la Poliția de Frontieră
Acțiunile de urmărire penală sunt în derulare, iar Procuratura va reveni cu informații noi pe parcurs.
Fluxul de știri
0