Percheziții la punctul de trecere a frontierei Sculeni: Doi polițiști au fost reținuți

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUVama Sculeni
Vama Sculeni - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Procurorii anticorupție și ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI au descins în această dimineață la punctul de trecere a frontierei Sculeni.
CHIȘINĂU, 3 sept - Sputnik. Doi polițiști de frontieră au fost reținuți în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață de către procurorii anticorupție și ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI la punctul de trecere a frontierei Sculeni. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către procurorul-șef interimar al Procuraturii Anticorptie Adrian Bordeianu.
“Confirm perchezițiile care au avut loc in cadrul punctului de frontiera Sculeni. Este vorba despre un dosar inițiat anterior de către Procuratura Anticorupție pe fapte de corupere pasiva. De asemenea pot confirma și reținerea polițiștilor de frontiera. Colegii mei lucrează in teritoriu de câteva ore și, cel mai probabil, operațiunea a luat sfârșit deja. Mai multe detalii cu siguranța vor fi oferite pe parcursul zilei după ce grupul de lucru va reveni in Chișinău”, a menționat Adrian Bordeianu.
Fluxul de știri
0