Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Focar de coronavirus la Poliția de Frontieră

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediatest coronavirus
test coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Abonare
Mai mulți angajați ai Poliției de Frontieră au fost confirmați pozitiv la noul coronavirus.
CHIȘINĂU, 20 AUG – Sputnik. Focar de COVID-19 la Poliția de Frontieră. 14 oameni ai legii au fost testați pozitiv la noul tip de coronavirus, dintre care jumătate sunt angajați ai Direcției regionale Nord.
Potrivit unui comunicat emis de instituție, persoanele infectate prezintă o formă ușoară a bolii și sunt tratați la domiciliu.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Coronavirus
Din nou un număr mare de cazuri noi de COVID-19: Câte decese sunt
De la începutul pandemiei, 422 de angajați ai Poliției de Frontieră s-au îmbolnăvit de COVID-19.
Instituția precizează că conducerea Poliției de Frontieră a dispus de urgență identificarea celor mai eficiente măsuri de control al infecției și stabilirea acțiunilor concrete pentru a opri răspândirea coronavirusului printre angajați.
Totodată, Poliția de Frontieră recunoaște că procesul de vaccinare a angajaților instituției derulează anevoios. În prezent sunt vaccinați 44,6 la sută din totalul angajaților.
Instituția menționează că doritorii de a se imuniza din cadrul Poliției de Frontieră, dar și familiile acestora, se pot apropia la punctele medicale dislocate în sediul IGPF și sediile Direcțiilor regionale SUD, NORD, VEST și EST. Sunt propuse pentru imunizare cinci tipuri de ser: AstraZeneca, ”Sputnik V”, Pfizer, Sinopfarm, Jonson&Jonson.
Potrivit Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei peste 263 de mii de moldoveni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, dintre care 254 649 s-au vindecat, iar 6 338 de persoane au murit fiind răpuse de virus.
Fluxul de știri
0