Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Adrej Duda: Vom face tot ca Republica Moldova să se alăture cât mai repede la UE

© Sputnik / Anatolii KiriakPreședintele Poloniei
Președintele Poloniei  - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Președintele Poloniei a reafirmat sprijinul țării sale față de Republica Moldova, în special în ceea ce privește integrarea europeană.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Președintele Poloniei Andrej Duda a reafirmat sprijinul pentru Republica Moldova în vederea reformării statului și „pentru apropierea mai rapidă de Uniune Europeană”.
Президент Румынии Клаус Йоханнис - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Politică
Iohannis: România a fost primul stat din lume care a recunoscut Independența Moldovei
În cadrul conferinței de presă susținute la Chișinău în comun cu președinții Moldovei, României și Ucrainei, Duda a precizat că această întâlnire a fost un prilej deosebit pentru a aborda subiectul securității regionale și a conveni asupra unui sprijin reciproc dintre state.
Президент Молдовы Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Politică
Sandu după întâlnirea cu Iohannis, Duda și Zelenski: Vrem implicare activă la nivel global
Șeful statului polonez a mai spus că țara sa este adeptul politicii ușilor deschise în Uniunea Europeană. În context, Duda a precizat că autoritățile de la Varșovia sunt gata să ajute Republica Moldova în funcție de voința guvernării de la Chișinău pentru integrarea europeană.
Fluxul de știri
0