Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gata cu vacanța: Deputații revin la muncă

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
Din prima zi de toamnă, deputații din Legislatura a XI-a revin la muncă. Dispoziția cu privire la convocarea Legislativului în sesiunea ordinară a fost semnată de spicherul Igor Grosu.
CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în sesiunea ordinară de toamnă, începând cu 1 septembrie. Deputații se vor întruni în prima ședință plenară, la propunerea Biroului permanent al Legislativului, după pregătirea proiectului ordinii de zi.
În cadrul sesiunii, urmează a fi examinate o serie de proiecte din noul Parlament, precum și proiecte rămase din legislaturile anterioare.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Societate
Comuniștii și socialiștii cer audierea Guvernului în Parlament: Care este motivul
Chiar dacă până acum deputații se aflau în vacanță, aceștia s-au întâlnit în ședințe extraordinare unde au aprobat câteva proiecte de Lege.
Amintim că Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.
Fluxul de știri
0