Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O nouă zi de haos în centrul Capitalei: Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare - sistată

© Sputnik / Anatolii KiriakRepetiția paradei militare dedicate aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova
Repetiția paradei militare dedicate aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
Și astăzi, în centrul Capitalei, va avea loc un antrenament al paradei militare organizată cu ocazia aniversării a 30-a de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Astfel, o porțiune de drum de pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi închisă pentru circulație.
CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Trafic suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, în legătură cu antrenamentul general al paradei militare organizată cu ocazia aniversării a 30-a de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.
Potrivit Ministerului Apărării, sistarea va avea loc astăzi, în intervalul orelor 06:30-07:30, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul - Vasile Alecsandri.
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Societate
Circulația rutieră pe Ștefan cel Mare, sistată: Care este motivul
Și în data de 26 august vor avea loc suspendări de trafic între orele 06:00 - 15:00, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, de la strada Alexandr Pușkin până la strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni.
Totodată, în data de 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, între orele 06:00 - 14:00, transportul nu va avea acces pe această porțiune de drum. Iar, între orele 07:00 - 23:00, va fi sistată circulația transportului de la strada Alexandr Pușkin până la strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni.
Decizia a fost luată în contextul organizării manifestărilor cultural - artistice și a Paradei militare, consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova.
Astfel, în perioada vizată, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Repetiția paradei militare dedicate aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2021
Galerie foto
Cum s-a desfășurat repetiția nocturnă a paradei dedicate Zilei Independenței - Foto
Troleibuze:
nr. 1, 5, 8 în direcția spre sectorul Buiucani - de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe strada Ciuflea, strada București, strada Alexei Șciusev, strada Mihai Viteazul, strada Columna, strada Henri Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite. În direcția spre sectorul Botanica - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
nr. 4 în direcția spre sectorul Buiucani - de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe strada Ciuflea, strada București și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre sectorul Botanica - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
nr. 22 în direcția spre sectorul Buiucani - de pe bulevardul Dacia pe strada București, strada Alexei Șciusev, strada Mihai Viteazul, strada Columna, strada Henri Coandă, Piața Dimitrie și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre sectorul Botanica - de pe strada Ion Creangă pe strada Vissarion Belinski, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev, bdulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
nr. 30, 31 de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
nr. 34 în direcția spre sectorul Buiucani - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, strada București, strada Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre sectorul Botanica - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Repetiția paradei militare dedicate aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2021
Societate
Antrenament nocturn spectaculos: Militarii şi poliţiştii au mărşăluit în PMAN - Foto
Autobuze:
nr. 9, 46: Tur - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
Retur - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
nr. 5: Tur - va circula pe traseul stabilit.
Retur - de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
nr. 9, 46: Tur - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada 31 August 1989, strada Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
Retur - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
nr. 11: Tur - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.
Retur - va circula pe traseul stabilit.
Precizăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat în data de 23 iulie decretul privind desfășurarea paradei militare cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței țării.
Fluxul de știri
0