Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teatrul Verde din Chișinău va fi reabilitat: Cum va arăta

© Photo : Facebook / Ion CebanTeatrul Verde din Chișinău
Teatrul Verde din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Abonare
Teatrul Verde din Capitală ar putea avea un nou aspect. Municipalitatea intenționează să inițieze procesul de reabilitare a edificiului.
CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Teatrul Verde din Chișinău va fi reabilitat. Lucrările de reparație vor fi efectuate pe etape, anunță primarul Ion Ceban. Potrivit acestuia, lucrările nu pot fi efectuate integral deoarece municipalitatea nu dispune de suma necesară, iar banii pentru reparație se ridică la o sumă de câteva milioane de lei.
 Cum mașinile ajung la parcarea privată - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Societate
La Chișinău va apărea o parcare modernă: Unde și când va fi construită
Astfel, inițial vor fi efectuate lucrările de proiectare, ulterior vor începe lucrările de reabilitare pe etape.
„Vom iniția proiectarea parcului integral, unde vom implica specialiști. Vom interveni la reabilitarea scaunelor și întreg teritoriului a sălii în aer liber. Vom amenaja o parcare, dar și scena și edificiul”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.
Primarul mai spune că vor fi inițiate consultări cu organizatorii de evenimente, pentru a formula o concepție generală privind modul în care se pot face schimbări.
Catedrala Mitropolitană din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Societate
Parcul Catedralei va fi renovat: Ce schimbări vrea să facă municipalitatea
Teatrul Verde, amplasat în parcul Valea Morilor din Chișinău, este cel mai mare teatru în aer liber din Europa, cu o capacitate de 6 700 de locuri. Teatrul găzduiește concerte și prestații artistice, evenimente comunitare și de agrement.
Fluxul de știri
0