Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Chișinău va apărea o parcare modernă: Unde și când va fi construită

© Sputnik / Mihai Caraus Cum mașinile ajung la parcarea privată
 Cum mașinile ajung la parcarea privată - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Abonare
Peste cel puțin o săptămână, în orașul Chișinău va apărea o nouă parcare. Cheltuielile sunt suportate de Primărie.
CHIȘINĂU, 13 aug - Sputnik. Aproximativ 40 de locuri noi de parcare vor apărea în Chișinău. Este vorba de construcția și amenajarea unei parcări moderne cu o capacitate de aproximativ 40 de locuri, lângă Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al Capitalei. Despre aceasta anunță primarul Chișinăului într-o postare pe pagina sa de Facebook, precizând că amenajarea parcării va dura aproximativ o săptămână.
Catedrala Mitropolitană din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Societate
Parcul Catedralei va fi renovat: Ce schimbări vrea să facă municipalitatea
„Zona a fost îngrădită și urmează inițierea lucrărilor de asfaltare, de instalare a limitatoarelor și barierelor. Aceasta va dispune de iluminare pe timp de noapte. De asemenea, va fi instalat sistemul de supraveghere video. Amenajarea parcării va dura cca o săptămână, spun specialiștii, iar cheltuielile vor fi suportate integral de Primăria municipiului Chișinău”, scrie Ceban.
Inaugurarea după reparație capitală a Grădinii Publice „Alunelul” din sectorul Buiucani - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2021
Societate
A fost inaugurată Grădina Publică „Alunelul”: Cum arată parcul după renovare - foto
Trebuie precizat că, anterior, în parcul „Alunelul” au fost reparate aleile, au fost instalate sisteme de iluminat, de irigare și de supraveghere video. De asemenea, a fost instalat mobilier urban, au fost construitae scena teatrului de vară, havuzul muzical, au fost amenajate pistele pentru bicicliști, un teren de joc pentru copii și un teren de sport multifuncțional.
Fluxul de știri
0