Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dumitru Alaiba, numit președinte al unei comisii parlamentare

© Sputnik / Rodion ProcaDumitru Alaiba
Dumitru Alaiba - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Abonare
Deputatul PAS, Dumitru Alaiba a fost numit în funcția de președinte al Comisiei economie, buget și finanțe.
CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Comisia economie, buget și finanțe are un nou președinte. Este vorba de deputatul partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, care a fost numit în locul lui Dumitru Budianschi care, de asemenea, face parte din Fracțiunea PAS și va rămâne în componența comisiei în cauză, în calitate de membru.
Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Politică
Membrii CSP și CSM vor fi numiți după noi reguli - detalii
Hotărârea pentru modificarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova a fost votată de deputați în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Politică
Decis: Procurorul general va putea fi demis de șeful statului, la propunerea CSP
În funcția de secretar al Comisiei economie, buget și finanțe, exercitată până acum de Dumtru Alaiba, este numită Valentina Manic, Fracțiunea ”PAS”. Comisia economie, buget și finanțe are 10 membri, inclusiv un președinte și doi vicepreședinți – Radu Marian - PAS și Petru Burduja de la fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
НЦБК - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Politică
Aprobat: Directorul CNA va fi numit de Parlament
Totodată, în locul Zinaidei Popa, care și-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Victor Spînu.
Fluxul de știri
0