Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va activa Agenția Servicii Publice pe 28 și 30 august

© Sputnik / Mihai CarausCentrul Multifuncţional Chişinău
Centrul Multifuncţional Chişinău - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Abonare
Angajații Agenției Servicii Publice nu vor beneficia de minivacanța de Ziua Independenței.
CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Agenția Servicii Publice va lucra în zilele de 28 și 30 august. O decizie în acest sens a fost luată de administrația ASP din cauza numărului mare de solicitări parvenite.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
A făcut sau nu Maia Sandu presiuni asupra directorului ASP - Ce spune Președinția
„În această perioadă avem o cerere foarte mare pentru serviciile noastre. În Republica Moldova sunt prezenți un număr mare de cetățeni stabiliți peste hotare și e sezonului de vacanță, cererea pentru înregistrarea de stat a actelor de stare civilă este una foarte mare, mulți cetățeni au nevoie de serviciile noastre. Am discutat cu angajații și am convenit să ieșim la lucru în aceste zile, chiar dacă sunt oficial zile de odihnă”, a precizat directorul ASP.
Centrul Multifuncţional Chişinău - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Societate
Agenția Servicii Publice a explicat creșterea tarifelor: Cât costă acum actele
Amintim, moldovenii vor avea parte de o minivacanță de cinci zile la sfârșitul verii. Guvernul a aprobat o hotărâre cu privire la transferul unei zile de odihnă pentru anul 2021. Astfel, pentru autoritățile și instituțiile publice, ziua de 30 august se va considera zi de odihnă. Pentru aceasta, angajații acestor instituții au ieșit la muncă în ziua de 21 august 2021. De Ziua Independenței, pe 27 august, bugetarii au liber în mod tradițional. Apoi urmează două zile de weekend, iar marți, 31 august, este Ziua Limbii Române, declarată oficial zi liberă. Rămâne doar ziua de luni, 30 august, care a fost anunțată liberă pentru ca bugetarii să poată avea o minivacanță.
Fluxul de știri
0