Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Japonezii au numit tancul rusesc T-90M un monstru

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaTancul T-90M
Tancul T-90M  - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Abonare
Cititorii japonezi ai Yahoo News au numit tancul rusesc T-90M un vehicul eficient și periculos.
CHIȘINĂU, 14 aug. - Sputnik. Cititorii portalului japonez Yahoo News Japan au rămas încântați de tancul rusesc T-90M "Prorîv" și l-au numit „un adevărat monstru”.
Autorul articolului a vorbit despre modernizarea mașinii și a recunoscut că tancul provoacă „un mare interes în întreaga lume”.
Maia Sandu și Angela Merkel - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Editoriale
Merkel va vizita Rusia și Ucraina la distanță de 2 zile - Ce ar trebuie să înțeleagă Sandu
În comentarii, utilizatorii au discutat despre această elaborare a Rusiei și despre superioritatea T-90M față de alte vehicule de luptă.
"Da, într-adevăr este un monstru", a scris un cititor al portalului.
"Aceasta este o mașină destul de eficientă și periculoasă. Este rezultatul unui întreg lanț de modernizări <...>. Noi, în Japonia, care este o insulă maritimă, nici nu ne gândim la astfel de tancuri", au scris alții în comentarii.
„Marele avantaj al T-90M este că are un sistem de militar de internet, care unește toate obiectele echipate cu astfel de complexe într-un singur spațiu informațional. <...> Din câte știu, tancurile occidentale nu au un astfel de sistem deocamdată", a spus al comentator, fiind citat de RIA Novosti.
"Rușii sunt un popor destul de rațional. Ei iau un model de bază, bine recomandat sau un model de armament pe cale îl aduc la perfecțiune, modernizându-l în mod constant", a remarcat un alt cititor.
"Modernizarea efectuată de ruși a parcului lor de tancuri este total justificată. Oricât de mult ne-am baza pe drone, pentru ruperea finală a liniilor defensive ale inamicului și distrugerea acestuia, fără forța de asalt a tancurilor nu este posibil", au mai spus ei.
Tancul T-90M a fost dezvoltat de Biroul de Proiectare Ural pentru Ingineria Transporturilor. Producătorul subliniază că aceasta este cea mai avansată mașină din familia T-90. Se remarcă prin faptul că tancul este cel mai adaptat acțiunilor în condițiile luptei moderne. Una dintre caracteristicile principale ale T-90M este capacitatea de a face schimb de date cu alte vehicule în timp real.
Aleksandr Lukașenko în timpul protestelor din Belarus - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Internațional
Belarus ar putea să renunțe la statul de neutralitate și să instituie pedeapsa cu moartea
Fluxul de știri
0