Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Focuri de armă în centrul Capitalei: Ce spune Poliția

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaTrăgător, armă, focuri de armă
Trăgător, armă, focuri de armă - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Abonare
Patru tineri, printre care și un minor, au tras focuri de armă pe străzile din Chișinău. Aceștia au fost duși la Inspectoratul de Poliție.
CHIȘINĂU, 13 aug - Sputnik. Trei adolescenți și o adolescentă s-au „jucat” cu o armă, deținută ilegal, chiar în centrul Chișinăului. Tinerii cu vârste între 19 și 20 de ani, dar și un minor de 16 ani, au tras mai multe focuri de armă în timp ce se deplasau pe stradă.
Totul s-a întâmplat aseară târziu, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Apelul la 112 a fost efectuat de către martorii care i-au așteptat pe polițiști, ulterior oferindu-le detalii. Aceștia au povestit că au observat un grup din patru persoane, una dintre acestea având asupra sa o armă din care a efectuat împușcături în timp ce se deplasa pe stradă, apoi prin Grădina publică ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”.
II Европейские игры. Пулевая стрельба - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
Focuri de armă în Capitală: Poliția explică ce s-a întâmplat
„În urma verificării parcului, au fost depistate patru persoane - trei tineri și o tânără, care corespundeau caracteristicilor indicate de martorii oculari. Fiind verificați dacă dispun de anumite lucruri interzise, unul dintre aceștia a scos o armă din geantă, recunoscând că a tras mai multe focuri din aceasta în timp ce se deplasa pe stradă”, precizează Poliția.
Automobile ale poliției italiene - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Societate
Doi copii și un bărbat au murit în urma focurilor de armă trase în apropiere de Roma
Zona a fost cercetată, iar în urma verificărilor au fost depistate și ridicate 12 tuburi de cartuș. Persoanele în cauză au fost conduse la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Arma era deținută ilegal. Aceasta a fost ridicată și urmează să fie supusă expertizei pentru a se stabili cu exactitate modelul. Cazul a fost înregistrat, iar angajații Poliției stabilesc toate circumstanțele incidentului.
Fluxul de știri
0