Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi copii și un bărbat au murit în urma focurilor de armă trase în apropiere de Roma

© AFP 2024 / MIGUEL MEDINAAutomobile ale poliției italiene
Automobile ale poliției italiene - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Abonare
Primarul din Ardea, Mario Savarese, a comunicat că cel care a efectuat împușcăturile a fugit de la locul crimei, dar a fost găsit rapid de carabinieri.
CHIȘINĂU, 13 iunie - Sputnik. Doi copii mici și un bărbat au fost uciși în urna împușcăturilor efectuate de un bărbat înarmat duminică, în jurul prânzului, pe o stradă din orașul Ardea de lângă Roma, relatează RaiNews24.
Automobile ale poliției italiene - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Societate
Focuri de armă în Italia, sunt victime
Anterior, a fost comunicat că aceștia au fost doar răniți.
Potrivit ultimelor informații, bărbault în vârstă a fost împușcat la fața locului, iar copiii de 3 și 8 ani au fost duși de urgență cu elicopterul de la Ardea la unul dintre spitalele de la Roma. Alessio D'Amato, responsabilul pentru Sănătății al regiunii Lazio a capitalei, le-a declarat reporterilor că copiii se află în stare gravă. Însă în scurt timp, surse din cadrul organelor de drept au comunicat că ambii copii au murit.
Primarul orașului Ardea, Mario Savarese, a declarat pentru RaiNews24 că bărbatul care a deschis focul a fugit de la locul crimei, dar a fost descoperit rapid de carabinieri. Acesta s-a baricadat în casă. Situația în oraș se află sub controlul autorităților. Se presupune că tragedia a avut loc în urma unui conflict banal. Potrivit presei internaționale, agresorul în vârstă de 30 de ani ar putea avea probleme psihice.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0