Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Focuri de armă în Capitală: Poliția explică ce s-a întâmplat

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaII Европейские игры. Пулевая стрельба
II Европейские игры. Пулевая стрельба - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Abonare
Un tânăr i-a furat geanta unui angajat ”Fulger”, în care se afla un pistol, și a tras mai multe focuri în curtea unui bloc de locuințe.
CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Locuitorii câtorva blocuri din sectorul Ciocana al Capitalei au tras o sperietură zdravănă aseară din cauza unor împușcături care au răsunat în zonă. Inspectoratul General de Poliție a explicat ce s-a întâmplat.
Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2021
Societate
Împușcături pe o stradă din Capitală: Trei bărbați, reținuți
Potrivit Poliției, aseară, în jurul orei 20:00, un angajat al BPDS „Fulger”, care se afla în afara orelor de serviciu, discuție cu două persoane pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. La un moment dat, acestuia i-a fost sustrasă geanta în care se afla un pistol de model Glock, deținut legal.
Oamenii legii menționează că bărbatul de 28 de ani care a sustras geanta este anterior judecat și se află la evidență ca și consumator de droguri. După ce a furat geanta, el a mers la niște prieteni care îl așteptau în curtea unui bloc. Dorind să se distreze, el a tras trei focuri de armă în plan vertical.
”Nicio persoană nu a fost rănită. Angajatul de la Fulger a anunțat imediat Poliția, care în scurt timp l-a reținut”, menționează Poliția.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0