Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kozak la Chișinău: Cu cine s-a mai întâlnit oficialul rus

© Sputnik / Rodion ProcaЗаявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову
Заявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Abonare
Dmitri Kozak a avut ieri o întâlnire și cu conducerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.
CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse Dmitrii Kozak s-a întâlnit ieri și cu conducerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Informația a fost confirmată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău într-un comunicat de presă.

„În cadrul vizitei de lucru în Capitala Republicii Moldova, invitatul din Rusia a avut, de asemenea, o discuție cu conducerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, pe o serie de aspecte ale agendei bilaterale”, este precizat în comunicatul Ambasadei.

Despre întâlnirea cu oficialul rus a scris și liderul socialiștilor, Igor Dodon, pe canalul său de telegram.
Встреча Майи Санду и Дмитрия Козака в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Bilanțul vizitei lui Kozak în Moldova: În mod sigur, vom fi prieteni!
„Discuțiile s-au axat pe subiecte ce țin de relațiile bilaterale moldo-ruse, pornind de la experiența și aportul important în dezvoltarea acestora, depuse de cei doi foști președinți ai Republicii Moldova, care au aprofundat parteneriatul strategic cu Federația Rusă”, scrie Dodon.
Amintim, șeful adjunct al administrației prezidențiale din Rusia Dmitri Kozak s-a întâlnit miercuri cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, într-un format extins. Discuțiile au durat aproximativ două ore.
Майя Санду на онлайн-встрече с представителями винодельческой отрасли Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Sandu, despre întrevederea cu Kozak: Avem o agendă plină cu Rusia
Printre problemele discutate s-au numărat soluționarea diferendului transnistrean, problema eliminării muniției în Transnistria, exporturile produselor agricole moldovenești către Rusia fătă plata taxelor vamale și furnizarea de gaze rusești către Moldova.
Fluxul de știri
0