Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința comună a Guvernelor României și Moldovei: Când va avea loc

© Sputnik / Mihai CarausGuvernul Republicii Moldova
Guvernul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Guvernele de la Chișinău și București se pregătesc pentru ședința comună care, cel mai probabil, nu va avea loc în această lună.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Ședința comună a Guvernelor Republicii Moldva și României ar putea avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie. Discuții în acest sens au avut loc în cadrul întrevederii premierului Natalia Gavrilița cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Gavrilița a fost invitată la Bruxelles: Discuție la telefon cu un înalt oficial UE
Potrivit unui comunicat al Guvernului, cei doi oficiali au planificat pregătirea ședinței comune ale Guvernelor României și Moldovei, care ar putea avea loc deja în septembrie.
Kremlin Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Moldova și Rusia
Scopul vizitei lui Dmitri Kozak în Moldova - expert
Tot în cadrul întâlnirii s-au stabilit etapele de pregătire a reluării și extinderii acordului interguvernamental pentru asistență tehnică nerambursabilă. România este un susținător activ al modernizării țării noastre și relația are un potențial de dezvoltare enorm, din care vor câștiga toți cetățenii, subliniază Executivul de la Chișinău.
Fluxul de știri
0