Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gavrilița a fost invitată la Bruxelles: Discuție la telefon cu un înalt oficial UE

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Prim-ministrul Natalia Gavrilița a discutat la telefon cu vicepreședintele Comisiei Europene Josep Borrell. Înaltul oficial UE a invitat-o să efectueze o vizită la Bruxelles.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Prim-ministrul a purtat o discuție cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de securitate, vicepreședintele Comisiei Europene Josep Borrell.
„Cei doi oficiali au discutat despre prioritățile noului Guvern de la Chișinău, despre agenda de asociere, dar, mai ales, despre asistența UE pentru țara noastră”, precizează Guvernul printr-un comunicat de presă.
Анатолий Цэрану - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Analize și opinii
Țăranu, despre punctele slabe ale Guvernului Gavrilița
Natalia Gavrilița i-a spus lui Josep Borrell că echipa sa se va concentra pe o serie de reforme și pe combaterea corupției.
În context, înaltul oficial al Uniunii Europene a invitat-o pe prim-ministrul Natalia Gavrilița să efectueze o vizită la Bruxelles la sfârșitul lunii septembrie.
Fluxul de știri
0