Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Veste bună pentru producătorii autohtoni: Comerț fără taxe vamale în Rusia

© Sputnik / Miroslav Rotarimere
mere - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Dmitri Kozak a vorbit despre cooperarea dintre autorități privind exporturile produselor moldovenești pe piața din Federația Rusă.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik Produsele agricole moldovenești ar putea fi exportate pe piața rusă fără plata taxelor vamale. Anunțul a fost făcut astăzi de reprezentantul special al Kremlinului Dmitri Kozak în cadrul vizitei sale la Chișinău.

"Ne-am înțeles privind cooperarea pe probleme de comerț reciproc, comerț fără taxe vamale, eliminarea restricțiilor existente, care au apărut pentru exportatorii ruși pe piața moldovenească și despre pașii reciproci ai părții ruse în ceea ce privește furnizarea de produse agricole moldovenești pe piața rusă", a declarat Dmitri Kozak.

Amintim că Dmitri Kozak a venit astăzi la Chișinău și a avut o întrevedere cu președintele țării, Maia Sandu. După întâlnirea cu șeful statului, Kozak a ieșit la declarații în fața presei.
Заявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову
 - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Cum a comentat Kozak pierderea alegerilor de către socialiști
Reprezentantul special al Kremlinului a declarat că Federația Rusă și Republica Moldova "vor prieteni și colabora".
Kozak a adăugat că au fost discutate următoarele chestiuni: soluționarea problemei transnistrene, problema utilizării munițiilor și cea a livrării gazelor naturale.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Rusia
Decizie importantă luată de Putin - Este vizată și Moldova
Fluxul de știri
0