Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Decizie importantă luată de Putin - Este vizată și Moldova

© Sputnik / POOL / Sergei Savostyanov / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dispus creșterea importurilor la produsele agricole din țările CSI pentru a stabiliza prețurile la produsele alimentare pe piața rusească.
CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a dat indicații Guvernului prin care îi cere să majoreze importurile mărfurilor agricole din țările membre ale Comunității Statelor Independente. Indicațiile date de Putin Guvernului au fost publicate pe site-ul Kremlinului.
Калининград - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Editoriale
Polonia are nevoie de Kaliningrad: Conflictul a pornit
„Guvernului Federației Ruse ... în cadrul măsurilor de stabilizare a prețurilor la produsele alimentare, să ia măsuri care vizează creșterea volumului importurilor în Federația Rusă de produse agricole din statele membre ale Comunității Independentei State", menționează Putin în dispoziția sa pentru guvern, care este citată de RIA Novosti.
„Serviciul Federal Antimonopol al Rusiei va asigura monitorizarea formării prețurilor la produsele alimentare vândute prin rețelele comerciale”, a mai dispus Putin.
"Se recomandă înalților oficiali (șefilor organelor executive superioare ale puterii de stat) ale subiectelor federației (entităților constitutive ale Federației Ruse - n.n.) ... să asigure, împreună cu guvernul Federației Ruse, accesul liber al producătorilor agricoli naționali la piețele cu amănuntul, târguri, obiectivelor de comerț ambulant și a comerțului practicat din unități de transport, dar și să majoreze numărul obiectivelor comerciale în scopul ca acestea să fie cât mai accesibile populație și să ofere posibilitatea comercializării produselor agricole de către producătorii autohtoni", prevede același document al lui Putin.
Până în data de 15 august responsabilii din guvern urmează să-i raporteze lui Putin despre felul în care au fost realizate dispozițiile lui, după care să astfel de rapoarte trebuie să-i fie prezentate o dată în jumătate de an.
Departamentul de Stat al SUA - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Rusia
SUA anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei
Fluxul de știri
0