Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum a comentat Kozak pierderea alegerilor de către socialiști

© Sputnik / Rodion ProcaЗаявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову
Заявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову
 - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Dmitri Kozak a comentat cum Kremlinul a apreciat pierderea alegerilor parlamentare anticipate de către socialiști și liderul lor, Igor Dodon.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Reprezentantul special al Kremlinului Dmitri Kozak a comentat presei care este poziția Rusiei referitor la pierderea alegerilor de către socialiști.

"În iunie 2019, în această clădire, am spus că noi acceptăm orice alegere a cetățenilor moldoveni, dacă alegerile vor fi cinstite și fără discriminare. Acest lucru a avut loc astăzi. Noi respectăm alegerea poporului moldovenesc. Suntem gata să colaborăm cu puterea legală", a declarat Dmitri Kozak.

Amintim că Dmitri Kozak a venit astăzi la Chișinău și a avut o întrevedere cu președintele țării, Maia Sandu. După întâlnirea cu șeful statului, Kozak a ieșit la declarații în fața presei.
Заявления Дмитрия Козака в ходе визита в Молдову
 - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Moldova și Rusia
Declarațiile lui Kozak după întâlnirea cu Sandu: „Vom prieteni sigur” - VIDEO
Reprezentantul special al Kremlinului a declarat că Federația Rusă și Republica Moldova "vor prieteni și colabora".
Kozak a adăugat că au fost discutate următoarele chestiuni: soluționarea problemei transnistrene, problema utilizării munițiilor, cooperarea pentru exporturile moldovenești pe piața rusă fără plata taxelor vamale.
Fluxul de știri
0