Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție: În acest weekend se schimbă itinerarul mai multor linii de troleibuz

© Sputnik / Mihai CarausОбщественный транспорт
Общественный транспорт   - Sputnik Moldova, 1920, 07.08.2021
Abonare
Municipalitatea anunță că în acest weekend va fi suspendat traficul rutier în perimetrul sensului giratoriu de la intersecția bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu străzile Henri Coandă, Calea Ieșilor și Ion Creangă.
CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. În data de 7 și 8 august, se vor desfășura lucrări de reparație pe sensul giratoriu de la intersecția bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu străzile Henri Coandă, Calea Ieșilor și Ion Creangă. Astfel, Regia Transport Electric atenționează că traficul va fi suspendat pe această porțiune, iar transportul public va circula după un alt itinerar.
Sâmbătă se va deschide o linie suplimentară de troleibuz „S”, aceasta va face legătura între parcul „La Izvor” și Universitatea de Medicină. Astfel, această linie de troleibuz va circula conform următorului itinerar: tur - bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt (Universitatea de Medicină), Piața Dimitrie Cantemir, Calea Ieșilor (restaurantul „Butoiaș"), retur - Calea Ieșilor, Piața Dimitrie Cantemir, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Universitatea de Medicină.
Fără microbuze în Capitală: Decizie controversată
 - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Societate
Scoaterea microbuzelor de pe liniile municipale provoacă revolte
Se va modifica și itinerarul liniei de troleibuz nr.1: în direcția sectorului Buiucani va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, V. Belinski, I. Creangă, Constituției, Tudor Vladimirescu, iar în direcția spre centrul Capitalei - de pe strada I. Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere. Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Troleibuzele cu numărul 5 și 8 va avea un itinerar scurtat până la Universitatea de Medicină. Astfel, vor circula după următorul itinerar: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, strada București, strada Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Totodată, itinerarul liniei de troleibuz nr. 21 și nr. 23 se scurtează până la strada Columna, după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - de pe străzile Mihai Viteazul, pe Columna, Henri Coandă; în direcția spre sectorul Ciocana - de pe strada Henri Coandă pe străzile Mitropolit Dosoftei, Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
Pe străzile Capitalei va circula un troleibuz turistic - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Societate
Troleibuzul turistic apare pe străzile Capitalei: De când vom putea călători cu el
Itinerarul liniei de troleibuz nr. 22 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă, și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei - de pe strada Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Este de menționat că linia de troleibuz nr. 27 va fi suspendată.
Totodată, troleibuzele de pe linia 38 vor circula după itinerarul următor: în direcția sectorului Buiucani de pe strada Mihai Viteazul pe străzile Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă, Alba-Iulia, Ion Pelivan, Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei - de pe strada Nicolae Costin pe străzile Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit.
Duminică, linia suplimentară de troleibuz „S” va circula doar în perimetru pieței Dimitrie Cantemir și parcului „La Izvor”. Totodată, itinerarul liniei de troleibuz nr.34 de va scurta până la piața Dimitrie Cantemir.
Fluxul de știri
0